Het concept

en achter de schermen van het project

In “Ramène Ta Chaise”, wordt het allemaal onthuld !

Ons atelier recycleert oude stoelen om ze een eigentijdse ziel te geven, een uniek design in overeenstemming met de huidige smaak. Het concept is iets oud (en lelijk :-)) mooi en zeldzaam te maken.

Bij Ramène Ta Chaise, houden we ook van op maat gemaakte stoelen ! Naargelang uw wensen, stellen wij u voor om uw interieur met unieke stoelen in te richten, in harmonie met de sfeer van uw ruimte.

Elk van onze creaties wordt eigenhandig met passie gemaakt, met aandacht voor detail, met elegantie en een vleugje plezier !

De oprichters

van Ramène Ta Chaise !

Wij, Leslie en Rose-Anne, zijn sedert meer dan tien jaar twee onafscheidelijke vriendinnen.

In 2018, hebben we het Ramène Ta Chaise-project gelanceerd. Het begon allemaal met de wens om onze waarden weer centraal te stellen in ons beroepsleven om zo een betekenis te vinden voor onze activiteit.

Gepassioneerd door inrichten en enthousiast voor waanzinnige projecten, ontwikkelden we een recyclingtechniek om onze oude stoelen, die een beetje, veel, te erg ouderwets waren, op te waarderen. Ons atelier Ramène Ta Chaisebiedt u een meer verantwoord designmeubel, met vier handen gemaakt en remade in Belgium.

Dus waar wacht je nog op ? Kom kijken !

En dit waanzinnige avontuur

krijgt vorm dankzij onze waardevolle partners