Leveringen en retouren

Ons project Ramène Ta Chaise krijgt zijn volle betekenis door oude voorwerpen terug te winnen, te recyclen en te verbeteren. Daarom willen we deze eco-verantwoorde reflectie tot oplevering voortzetten! Onze verpakking is ontworpen om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen. Als we kartonnen dozen en verpakkingsproducten niet kunnen recupereren, gebruiken we verpakkingen gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen. Zelfs ons label is gemaakt van gerecycled papier!

Leveringen

Wij leveren in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg, maar als u in een ander land woont en een bestelling wilt plaatsen, kunt u altijd contact met ons opnemen via info[at]ramenetachaise[.]be We zullen zeker een oplossing voor u vinden.

Leveringen in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn momenteel gratis.

Afhaling in onze atelier en kantoor

U kunt uw bestelling ook afhalen in de werkplaats of op kantoor, wat ons de gelegenheid geeft om met u te converseren. Neem contact met ons op info[at]ramenetachaise[.]be om een dag en tijd af te spreken voor het ophalen.
Er zijn twee mogelijke adressen voor de afhaling:

Atelier
Rue de la Paix 133
6061 Charleroi

Kantoor
Chemin des skippes 62
7822 Ghislenghien

Hoe kiest u deze optie: zodra uw mooie en unieke stoelen en accessoires in uw mandje zitten, hebt u bij de “levering” de mogelijkheid om te kiezen voor afhaling in het atelier of op kantoor.

Retourneren

Iedereen kan zich vergissen. U kunt uw bestelling in perfecte staat en in de originele verpakking aan ons retourneren overeenkomstig onze algemene verkoopvoorwaarden.

U heeft veertien dagen om uw pakket terug te sturen. De kosten van de terugzending zijn echter voor rekening van de koper. U kunt ook langskomen in het atelier of op kantoor om te ruilen.

Wij betalen u de waarde van het (de) geretourneerde artikel(en) terug na ontvangst van het pakket als aan de volgende voorwaarden is voldaan: de artikelen moeten in hun originele verpakking zitten, in perfecte staat van netheid verkeren en compleet zijn (met volledig label).

Te volgen procedure voor een retourzending :

Gelieve het herroepingsformulier in te vullen en stuur het naar ons per e-mail op info[at]ramenetachaise[.]be onder vermelding van:

  • uw naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer
  • la date de la commande, la date de la livraison ainsi que le mode de livraison,
  • de referentie van de bestelling, het factuurnummer en een beschrijving van het geretourneerde product,
  • de prijs van het product en de leveringskosten, alsmede de gebruikte betalingswijze