Even een pauze van onze schermen! Er is een pauze nodig : het is de digitale detox!

Om te werken, in contact te blijven, onszelf te vermaken, worden onze schermen een steeds belangrijker deel van ons leven. Zozeer zelfs dat het steeds moeilijker wordt om tijd vrij te maken om je los te koppelen. Hebben we echt een digitale detox nodig? We maken de balans op.

Waar staan we?

Als je wakker wordt naast je “Wireless Security blanket” en hij je om de hoek volgt, als je eindeloos achter de “like” aanrent, als je 57 minuten lang scrollt zonder het te beseffen, als de huid in je nek tintelt van het “head down syndrome”: digitale detox!

Zet hem uit!

Alles loskoppelen? Nogal onrealistisch in de hyper-verbonden wereld om ons heen, maar we kunnen breken. Zelfs een uur is al een begin.

We vergrendelen de schermen, zetten de TV uit en leren opnieuw te genieten van de rust, het is de digitale detox.

We zijn in de stemming thuis

Wanneer de rust terugkeert, maken we er gebruik van om te ontspannen, een dutje te doen, het boek te lezen dat op de salontafel ligt te wachten, onze decoratie te heroverwegen, de meubels te verplaatsen, een lekker gerecht te koken, de gezelschapsspelen af te stoffen, naar een goede plaat te luisteren, onze planten water te geven, enz. Een activiteit naar keuze, maar wel een die goed voelt, de voldoening iets met onze handen gedaan te hebben (en iets anders dan “attraper le bluetooth” zoals Feu! Chatterton in zijn lied ” Monde Nouveau” zingt)

In beweging

Op een digitale pauze, terug naar het echte leven en echte mensen.

Het mooie weer staat voor de deur en nodigt ons uit om een frisse neus te halen. Een tentoonstelling, een wandeling of beide: vele designermarkten en -beurzen wachten erop om u te inspireren en een gezellig, cocooned en comfortabel interieur te creëren voor die momenten van disconnectie.

 

Kom op! Kom op! We zullen er zijn! 😉

25-28 mar 2022 PARIS 10 apr 2022 BXL

Wil je meer over onze diensten en creaties weten?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte of een gesprek 😉